Dragana Rakić: Telekom od KK Crvena zvezda otkupio sezonske karte, pa ih poklanjao simpatizerima SNS, Čović troši novac građana da bi se takmičio sa Partizanom

Ostavite komentar


  1. Bolje proveri od kojih para se plaćaju igrači i trener partizana, pa onda komentarisi Crvenu Zvezdu

  2. Gospodjo Rskic,voleo bih da ste u pravu,ali čovek o kome govorite,Nebojša Čovic,ogrezao je u kriminalu odavno,mogli ste da ga uhapsite i osudite ( pogledajte Insajder,Brankice Stankovic,posvecen njegovim nepočinstvima ),ali on je imao i vašu zaštitu kao i naprednjačku danas.Šteta,da nije njega,Terzica,Vučelica,Vazure,Novaka Nedica i drugih lopova,sport u Srbiji bi bio bolji.Naravno,da nije SNS i diktatora…

  3. Kartu sam kupio sam. Pitaj tvog bivšeg šefa narcisa u nozdrvu ,kako je iz starki ušao u Boss odelo ? Od čijih para ?

  4. Jel svesna ova gospodja da 70%. zemlje navija za Zvezdu, ne cini sebi a ni svojoj stranci dobro sa ovim glupostima.

  5. Pedja 44
    30. septembra 2023. u 19.03
    Jel svesna ova gospodja da 70%. zemlje navija za Zvezdu, ne cini sebi a ni svojoj stranci dobro sa ovim glupostima.

    Navedi pouzdan izvor ovog podatka! Centrala SNS verovatno, jer vam je najveći navijač njihov šef.

  6. Ма да, АВ је израчунао да више ид 60% грађана навија за звездану. Експонирањем у јавности се и стиче такав утисак, али реалност је нешто друго.
    Не морам веровати овој политичарки, али верујем својим очима и непосредним сазнањима. Човић јесте болесник, а неко је већ поменуо Будивељник.

  7. A sta bi se drugo i ocekivalo od ovog krimosa…pljacka poslednjih 30 god,od Kosova do BG….zlo izvire iz njega…hokstapler i bilmez koji bi odavno bio u zatvoru da je Srbija normalna drzava.

  8. Kako možete da verujete ovoj kad nam je sve objasnio najpošteniji sporCki radnik na svetu dr. Nebojša…

  9. Dva su razloga za to. Kompleksi i uvlacenje nepomeniku. A onaj dole sto tvrdi da je „70% zemlje“ uz mali privatni, fabricki klub iz predgradja, pa ovaj tekst ti govori koliko gresis. Da je tako, ne bi morao telekom od drzavnih para da vam puni arenu. Mi je punimo sami, bez icije pomoci. Nedate vi nepomenika, taman ugasio drzavu…jer on je vas i sipa i sakom i kapom!

  10. Poznati su ti iz Železnika sećate se onoga kucanja da bi bilo 21000 gledalaca a bilo jedva 10000.

  11. A od čijih para se finansira KK Partizan Igokea Mozzart Bet MTS Vizura SNS, gospođo Rakić?

  12. Uredu ,čak i da je tako.Šta ćemo onda sa KK Partizanom,koji je bio pred gašenjem.Sam Mijailović je rekao da nema para i onda sledeće godine volšebno dolazi najbolji i najskuplji trener.Čak i da on ne traži pare,njegov tim ne radi džabe.O igračkom kadru da ne pričam.Ono što meni smeta je,što se upire prstom u jednog da je on krivac.A ustvari je problem u celom sistemu.Svi su isti.To što radi Čović,radi i kontra banda.

  13. Da li govorimo o onoj ugašenoj zvezdi sa malog kalemegdana ili o Čović-zvezdi iz Stepana Supinca?

  14. Када ћемо ове битанге које је васкрсао АВ да видимо да се башкаре у прдекани.Продали би нас за жуту банку.Док се окренеш све ће да покраду а онда смо га најебали.

  15. Nije strašno što neko ne želi da vidi šta se radi. Strašno je što odma proziva druge. Eto sve je izmišljeno. Zvezda nema žutu banku. AV ne da pare. Čović je pošten,a ovih 10 pojačanja su došli zato što nisu imali gde. Jel ovako bolje? Ok,ali kad bude Grmela Arena sa 23+ hiljade grobara ,a vaši čekaju da se on pojavi i nemaju veze sa navijanjem biće vam jasno. Kako vi kažete zvezda Srbija nikad Jugoslavija ili on Živela Srbija. Nek vam je na zdravlje

  16. Vlast dovela Terzu i Cokija, tipove pod istragom, dozvolila da sve zastari i dala im sve sto pozele da postanu SNS klub. Dovela je i u Partizan ali sa ciljem da uniste klub i da ne budu konkurencija. Omaklo im se sa KK Partizan pa sada istutili Cokija da.svake nedelje izdaje saopstenja, da trosi drzavne pare kako bi izazvao nezadovoljstvo SNS navijaca a sebi napravio jos jacu imperiju. Svi to vidimo a vlast u skladu sa svakodnevnom praksom izvrtanjem istine pokusava da sakrije. Ne biraju nacine.

  17. Ali ovde se nespominje sportsko rivalstvo dva kluba, već malverzacije Čovića i SNSa. Ništa manju podršku nema ni Ostoja i Partizan od iste stranke. Tako da treba to spustiti na amaterski nivo i dati šansu za zdravo napredovanje.

  18. Надам се да имате доказе за своје тврдње. У супротном бих вас лично тужио за уреду части. Новац за помоћ деци и сл. Док ви измишљати, како народ све зна, а што је говорио Лане Гутовић, народ глуп као ћускија, само да приупитам одакле новац другом клубу да доведе тим од 10ак милиона са 7-8 милиона € дуга и без икаквих, у том тренутку, прихода било од навијача или спортских резултата? Се нам проверите и то. Иначе сам велики противник и мрзитељ државних издајника СНС-а и њиховог великог вође. Надам се да ће кад тад бити осуђени за ово што чине с нашом земљом и за чин велеиздаје.

  19. Fabrika metalnih proizvoda je svaki dan sve veća i veća. Kako radi ovaj Čović, svaka mu čast :)))

  20. Čolak i njegove “ grobarske“ novine i TV stanice. Nikada ti grobari nisu bili, niti će biti srpski klub.

  21. a hala nije bila puna ovih deset godina, nije? Kakvo baljezgarenje jedne beskrupulozne politicarke koja se bori za poziciju ne bi li došlo “njeno vreme”

  22. Svi napadaju Covica da je sns Ostoja je šta? Samo zmam da Ostoja ima viši cin u SNS od Covica,tolko od pouzdanih izvora.i ko je ovde lud.

  23. Jedno je sigurno bice bratoubilacki tat u ovoj Srbiji zahvaljujuci ovakvim naslovima

  24. I sta je problem?Moji drugovi i ja navijamo za zvezdu,ali nemamo para da kupimo karte.Hvala telekomu i gospodinu Covicu sto su nam omogucili karte.Ko je ovde uopste ostecen,pa da mi i mnogi drugi nisu na ovaj nacin dobili ulaznice, arena bi bila poluprazna.Nismo mi clanovi sns,mozda samo simpatizeri,tako da opustite se.Niko nije ostecen,a nismo ni politicki aktivni,nemamo mi bas nesto pojma o politici.

  25. Možda bi gospođa mogla da prezentuje i neki dokaz ili je dovoljno da svaki anonimus izađe sa rekla-kazala insinuacijama?

  26. Zanimljivo da napada Covica, a o Ostoji ni reci koji je aktivan clan SNS. A otkud Partizanu pare za Obradovica pre 2 sezone?

  27. Koliko ja razumem, ona hoće da kaže da je Čović naredio telekomu da otkupi sezonske karte? Opasnu moć ima ovaj čović… Mislim da je ovde njena mašta malo umešala prste.

  28. Svaka cast Dragana na ovakvo javnoj iznetoj situaciju u klubu, tj Covicu!!!!

  29. Nisam primetio bilo kakav dokaz koji je iznela Dragana Rakić za ove optužbe?! Što je babi milo, to joj se i snilo!

  30. Ovo pljuvanje je jadno Rakicka….kakav miting….kakva politika? Alo Rakicka ZVEZDA JE ZIVOT…a gospodin Covic je covek koi je uspeo da ZVEZDA igra godinam EVROLIGU…a to sto su tvoji grobarcici iskoristili rat u Ukrajinu i sad odjednom milionska pojacanja doveli…to ne komentarises Rakicka. Bolje cuti batali se politike jer ste se demokratski nakrali i ojadili narod. Covke ovo samo tuzba pa kad zeli demokratski nek izvoli!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.