Kad i gde možete da gledate finale mastersa u Parizu između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova? 1Foto: Andrija Sokovic/Starsport

Srpski teniser Novak Đoković u nedelju će imati šansu da u duelu sa Grigorom Dimitrovom, u finalu mastersa u Parizu osvoji svoju 97. titulu u karijeri.

Najbolji igrač sveta je prošle godine na ovom turniru doživeo iznenađujući poraz u finalu od Holgera Runea, međutim, ove godine se pobrinuo da se takvo iznenađenje ne ponovi i mladog Danca eliminisao već u osmini finala.

Đoković je najuspešniji teniser u istoriji ovog turnira sa ukupno šest titula, devet nastupa u finalima (računajući i današnje) i 49 pobeda.

Najbolji bugarski i srpski teniser svih vremena do sada su odigrali 13 međusobnih duela, a jedinu pobedu „Bratko“, kako Novak zove Grigora, ostvario je 2013. na mastersu u Madridu.

Dimitrov bi i ovog puta bio autsajder da Đoković nema problema sa stomačnim virusom. Takođe, očekuje se da će Bugarin imati ogromnu podršku prisutnih u dvorabi „Bersi“, jer se, za razliku od Novaka, nije svađao sa publikom, a kamo li pokazivao „onu stvar“, kao što je to Đoković učinio nakon meča sa Rubljovim u polufinalu.

Finalni meč mastersa u Parizu igra se u nedelju 5. novembra u 15 sati, a direktan prenos možete gledati na kanalu Sportklub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari