Tomić: Odgovorno lakše do pobede 1Foto: Starsport

O Crvenoj zvezdi se još uvek glasno priča i govori u regionu, iako je finalna serija ABA lige završena 22. aprila podizanjem pehara crveno-belih.

Trener Milan Tomić ne haje puno zbog toga već se planski priprema za večerašnji duel sa OKK Beogradom u četvrtom kolu Superlige.

Crveno-beli su rutinski rešili problematiku u prethodna tri; poprilično dominantno dobili i FMP, verovatno najvećeg takmaca u Grupi A i večeras bi protiv „klonfera“ trebalo da se uvere sa kakvom perspektivom raspolaže praktično drugi tim Mege. Četvorostruki državni šampion u SFRJ i trostruki polufinalista Kupa šampiona da bi se spasio bankrota i sigurne propasti pre dve sezone započeo je poslovno-tehničku saradnju sa Mega Bemaksom.

Danas su zapravo njihov razvojni tim za koji nastupaju talenti poput Mateje Jovanovića, Kostje Mušidija, Aleksandra Langovića, Altina Islamovića, Novaka Musića, Filipa Stanića, Luke Cerovine….

– Očekujem da odigramo još jedan dobar meč, nakon derbija grupe protiv FMP-a. Ponavljam, ne sme da bude nikakvih padova koncentracije, praznog hoda u igri jer svi timovi koji igraju protiv nas, što je normalno i sportski, daju maksimum u tim utakmicama. Zato moramo da igramo odgovorno, da se držimo dogovora, angažovano u odbrani, čime bi nam put ka pobedi bio znatno lakši – poručio je trener Tomić, pred meč sa „klonferima“ koji su na skoru 1-2.

Raspored i tabele

4. kolo

Grupa A

sreda

FMP – Dunav 17.00

Zlatibor – Borac 18.00

Crvena zvezda – OKK Beograd 19.00

1. Crvena zvezda 3-0

2. FMP 2-1

3. Borac 2-1

4. OKK Beograd 1-2

5. Zlatibor 1-2

6. Dunav 0-3

Grupa B

četvrtak

Dinamik – Mega 19.00

Tamiš – Sloboda 19.30

petak

Novi Pazar – Partizan 17.00

1. Partizan 3-0

2. Mega 2-1

3. Tamiš 1-2

4. Sloboda 1-2

5. Novi Pazar 1-2

6. Dinamik 1-2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari