Totenhem deklasirao Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona – 5:0

Ostavite komentar


  1. U Srbiji Zvezda dominira, a u Evropi… Sudija je kriv, trebao je da svira par penala.

  2. Kod koga prolazi izjava Malog, da je opravdano sipati novac svih gradjana Srbije u drzavne projekte Zvezdu i Partizan?! Privatizacija istih pod hitno!!!

  3. potrebno je nekoliko „treznjenja“ godisnje da nasi „veliki“ klubovi shvate da su na dnu Evrope! pitam se samo cemu trositi novac na njih!? Nacionalni ponos sigurno ne izazivaju!
    Nesto se ne secam da je za JU reprezentaciju u Montevideu potroseno bogatstvo a ipak su bili na visini zadatka! Ovde se radi ne samo o fudbalskom znanju nego i o samopouzdanju! Ako se vezbas na Javoru i Macvi onda podsvesno znas sta te ceka u Engleskoj ili Nemackoj!
    Fudbal nije vise sport za ponos…odavno!
    ali…setimo se sta je nekada bila Madjarska u tom sportu!

  4. Ma šta ih briga ! Uskoro će maj 2020. i nova proslava uspeha iz Barija .
    U međuvremenu ima toliko poslova i novca za ekipu (ne igrače) u i oko kluba .
    I da ne bude dileme : isto, pa u nekim segmentima je i gore s druge strane brda.

  5. Kad zacuti tzv. Zvezdina masinerija za pravljenje euforije,uoci meca,podviju rep…i cekaju Zvezdino prolece u Evropi…??
    Vreme sporta i razonode u Srbiji traje u nedogled…

  6. posle one nameštaljke sa grcima mnogi su se ponadali da CZ ima šanse da prođe dalje. ovo je odlična stvar za nas navijače da se vratimo u realnost a realnost je da CZ na gostovanjima ovim dobrim ekipama ne može ništa. Ostaje da kući nekog iznenadimo eventualno neki X pa ako budemo imali sreće da budemo 3. u grupi. to je maksimum ovog tima CZ.

  7. Kad samo pomislite kako je Terzić samouvereno stisnuo pesnicu na izvačenju imena timova u grupama…koja gluperda

  8. Molim vas procitajte izvestaj sa ove utakmice u Blicu, oni nisu gledali istu utakmicu kao vi u danasu, a i mi na tv-u.

  9. Pa kako je vođa zaboravio da telefonira nekom igraču????!!! A ni maketu tenka nisu poneli!! Ili ta „maketa“ ne odgovara činjeničnom stanju?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.