Trener Crvene zvezde Miloš Milojević po završetku večitog derbija: Malo slatko, malo gorko 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da nije zadovoljan rezultatom 168. derbija, u kojem je njegov tim odigrao nerešeno (1:1) sa Partizanom.

„Nisam zadovoljan rezultatom, ali poštujem bod i Partizan kao protivnika. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali nisam ni sto posto zadovoljan. Zadovoljan sam pristupom igrača. Desi se momenat nepažnje i primite gol. Ipak, prvenstvo nije rešeno i ne bi bilo rešeno ni da smo pobedili, niko ne osvaja titulu u septembru. Ukupan utisak je – malo slatko, malo gorko“.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je da je uvodni period igre predstavljao model kakav želi od svog tima.

„Utakmica je bila dobra, prvenstvena. Prvih 30 minuta je model kako je potrebno da igramo. Opet, i protivnik se pita. Prepustili smo neke stvari rivali koje nismo trebali da prepustimo. Potrebno nam je više agresivnijih odluka u šesnaestercu i bolja završnica. Mogli smo da budemo i ubojitiji na prekidu, malo smo radili na tome. To je nešto zbog čega žalim“.

On je dodao da veruje odluci arbitra Mitića da je start Kataija bio za najstrožu kaznu.

„Var je zvao arbitra, dugo je razmišljao… Verujem u odluku. Iz moje perspektive nisam mogao da vidim situaciju. I pre i posle tog gola smo imali situacije četiri na dva ili četiri na tri gde nam je falio kvalitetan završni pas Bukarija i Kataija. Ne mogu da se žalim na odnos igrača, pružili su maksimum. Posle utakmice su bili razočarani remijem“, izjavio je trener Crvene zvezde posle utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari