Trener Crvene zvezde nezadovoljan igrom u odbrani: Na kraju smo mogli da dobijemo Baskoniju 1Foto: EPA-EFE/L. Rico

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, rekao je posle utakmice 13. kola Evrolige u Vitoriji da je njegov tim doživeo poraz (87:85) od Baskonije zbog loše igre u odbrani u prvom poluvremenu.

On je, takođe, istakao i da je ekipi nedostajalo nekoliko važnih igrača, jer zbog povreda nisu nastupili Nejpir i Hanga.

– Mislim da smo videli zanimljivu utakmicu za navijače. Borili smo se do kraja. Naša odbrana nije bila dobra u prvom poluvremenu. Problem je za nas kad ne krenemo dobro u odbrani. Dozvolili smo rivalu u drugom poluvremenu seriju od 13:3. Nismo odustali, bilo je neizvesno. Na kraju smo mi mogli da dobijemo, Baskonija je pobedila, ali su mali detalji odlučili pobednika – rekao je Grk.

On je potom istakao greške koje je napravio njegov tim.

– Trebalo je da radimo na detaljima na kraju. Morate da shvatite da smo igrali bez važnih igrača, Nejpira i Hange, Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi. Moramo da ispravimo detalje u igri, to je sigurno – izjavio je trener crveno-belih.

Crvena zvezda posle 13. kola u Evroligi ima učinak od četiri pobede i devet poraza, a u narednom kolu, u četvrtak 14. decembra (19.00) igra sa Albom u „Areni“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari