Trener fudbalera Novog Pazara: Bitan početak sezone, od njega će mnogo zavisiti 1Foto: FK Novi Pazar

Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović ocenio je da je početak sezone Mozzart Bet Super ligi Srbije veoma bitan i da će mnoge stvari zavisiti od rezultata utakmice prvog kola koju će njegovi fudbaleri odigrati protiv Voždovca.

Novi Pazar i Voždovac otvaraju novu sezonu domaćeg šampionata utakmicom koja će se igrati u Beogradu, u petak od 20 časova.

Gaćinović veruje da Novi Pazar ima dobro izbalansiran tim koji će igrati napadački i agresivno.

“Raduje me dobra energija, vrhunska disciplina i posvećenost igrača. Iako nismo uspeli da dovedemo sve fudbalere koje smo želeli, zadovoljan sam. Start sezone čekamo u dobrom raspoloženju i bez problema sa povredama”, najavio je iskusni stručnjak.

Voždovac i Novi Pazar su se zajedno pripremali na Zlatiboru, a Gaćinović smatra da su možda na toj planini i skrivali adute.

“Voždovac je odlična ekipa, pogotovo ofanzivno. Imaju dva jednako kvalitetna tima. Dobro rade kao klub, sve namenski. Prodaju igrače čiji je zenit prošao, a dovode momke željne dokazivanja. Presudiće bolji ritam i fokus, želja za pobedom, agresivniji i hrabriji pristup”, dodao je Gaćinović.

Novi Pazar je prošlu sezonu okončao na 13. mestu zbog čega je kroz baraž, protiv IMT-a, izborio opstanak u elitnom rangu takmičenja, dok je Voždovac bio peti.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari