Trener Zvezde posle utakmice sa Sitijem: Dali smo sve od sebe, ali oni su neverovatni, nismo uspeli da ih zaustavimo 1Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Barak Bahar rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim izgubio od Mančester sitija (3:2) u poslednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona, da su njegovi igrači dali sve od sebe da dođu do pobede.

– Mislim da ova utakmica predstavlja našu kampanju. Igralo se hrabro, pokušali smo da pobedimo. Nismo uspeli nažalost. Mogu biti ponosan na igrače i klub. U svakoj utakmici smo se borili. Treba nam vremena da popravimo rezultate – izjavio je Izraelac.

On je dodao da je pobednika odlučio individualni kvalitet igrača.

– Presudila je razlika koju njihovi igrači prave u polju. Videli ste, idu jedan na tri. Neverovatni su. Pa i ono kod penala. Nismo uspeli timski da ih zaustavimo – rekao je Bahar.

Priliku su i na ovom meču dobili 17-godišnji Kosta Nedeljković i 18-godišnji Jovan Mijatović po četvrti put u ovosezonskoj Ligi šampiona.

– Kao što sam rekao, ponosan sam na sve. Mladi igrači su pokazali da mogu da igraju na ovom nivou. Sa malo sreće su mogli da postignu gol. Sviđa mi se Mijatov stav. Ovaj klub ima jako lepu budućnost, jer ima puno mladih igrača koji zavređuju da igraju u ovom klubu – dodao je izraelski stručnjak.

Posle eliminacije iz Evrope Crvenoj zvezdi ostaje borba za trofeje u prvenstvu i Kupu Srbije, a uskoro sledi derbi sa Partizanom.

– Razočarani smo rezultatima, ali mislim da smo se dobro borili u svakoj utakmici. Poslednja u Bernu je možda bila najbolja, ali smo izgubili. Tako da je to veliko razočaranje. Moramo da gledamo unapred. Sada smo prvi u Superligi i treba to da zadržimo. Igrači su uloživli veliki napor. Moramo da se odmorimo i pripremimo za sledeću utakmicu – izjavio je trener crveno-belih.

Upitan je i da li bi mladi igrači, koji stalno ulaze sa klupe i donose preokret, trebalo da počinju mečeve od prvog minuta.

– Na početku je drugačija utakmica nego kasnije. Pritisak pada sa vremenom. Zato je bolje za mlade igrače da ulaze sa klupe, kada se ona otvori. Uradili smo to više puta – objasnio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari