Trener Zvezde: Želim dobru igru i golove 1foto:StarSport

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Novog Pazara biti drugačija od one iz prvog dela sezone i dodao da se nada dobroj igri i golovima.

„Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka“, rekao je Milojević, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Novog Pazara, u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Zvezda je lider šampionata sa 69 bodova, dok je Novi Pazar peti tim lige sa 44 osvojena boda.

Crveno-beli su u oktobru prošle godine slavili sa 2:1 u Novom Pazaru.

„Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu i zna se da je Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, te da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobede. Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice, ali i to su slatki trijumfi“, rekao je Milojević.

Trener Zvezde je naveo da je Novi Pazar agresivan, da ima dobar kontranapad i da njegova ekipa to mora da zaustavi i da bude pametna.

„Ne mislim da će okršaj Borjan-Kljajić da bude ključan, ali će svako od njih gledati da uradi najbolje za svoj tim“, rekao je Milojević.

On je istakao i da se nada dobroj utakmici.

„Nadam se dobroj igri i da ona bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, tako da očekujem i nadam se dobrom rezultatu“, rekao je Milojević.

Sem Srđana Mijailovića koji ima kartone, Milojević ima na raspolaganju sve druge igrače za sutrašnji meč.

„Zdravstveni bilten je dobar, ali virus je problem, svakog je uhvatio, da li manje ili više…“, rekao je trener Zvezde.

Zvezda ima 18 bodova više u odnosu na prvog pratioca na tabeli, ekipu Partizana.

„S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Treba da bude jednostavnije u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da noge budu lakše. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraja sezone“, rekao je Milojević.

„Prvo kolo u plej-ofu igramo sa drugoplasiranim i mislim da će to na kraju da bude večiti rival. Ipak, postoji borba za drugu poziciju i mislim da to daje draž takmičenju, u smislu neizvesnosti“, zaključio je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda – Novi Pazar na programu je sutra od 16.00 na stadionu „Rajko Mitić“, a ulaz na stadion je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari