U Zvezdi se samo uspeh ne oprašta: Zašto se crveno-beli odriču trenera koji ih je uveo direktno u Ligu šampiona?

Zašto je prvak Srbije odlučio da smeni trenera koji je ipak doneo klubu rezultate

Ostavite komentar


  1. Hajte ne zezajte. Da je valjao ista pobedio bi Partizan. Lako se nadmetati po selima Srbije gde vam je budzet desetostruko veci

  2. Po istim tim selima smo mi gubili tone bodova,posle ispadanja iz evrope na svom terenu uz prednost iz prvog meca,sve otislo nizbrdo,promenili vise trenera nego dresova,oni oterali coveka koji ih duplom krunom(ne jos al tu je) uveo u LS…ma mi smo fenomen liga

  3. Da nije kapacitet i kvalitet za LŠ, svima je jasno. Ono što me brine, da li je i Barak to što nam treba za to takmičenje, a da ne budemo topovska hrana, kao što je bio Makabi Haifa?! Da je došlo neko veliko ime, ok, ovako???

  4. Nisam za smenu na prečac ali igra je bila očajna čitavu sezonu.Raspali Partizan je bio bolji od nas na svakom derbiju ove godine.

  5. Los trener i to je to nema sta tu da se polemise…hvala mu za sve sta je uradio za zvezdu ali on stvarno nije trener za velike domete…kakav je ovaj novi videcemo….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.