Uefa dozvolila do 30 odsto navijača na utakmici Zvezde i Milana, čeka se odluka Kriznog štaba 1Foto: Beta/Branislav Božić (Arhiva)

Evropska fudbalska unija (Uefa) odobrila je do 30 odsto popunjenosti kapaciteta stadiona „Rajko Mitić“ za utakmicu Crvene zvezde i Milana u šesnaestini finala Lige Evropa, ali će odluku o prisustvu navijača na tom meču doneti Krizni štab Vlade Srbije, saopštili su danas crveno-beli.

Kako je saopšteno, u klubu čekaju na eventualnu novu odluku Kriznog štaba Vlade Srbije, u vezi sa korona virusom. Prema važećim merama, navijačima je zabranjen ulaz na stadion u cilju sprečavanja širenja virusa.

Prvu utakmicu Zvezde i Milana u Beogradu uživo bi mogli da gledaju samo navijači sa sezonskim ulaznicama i članovi kluba, nakon što je Uefa odobrila da se maksimalno 30 odsto kapaciteta stadiona pusti u prodaju.

Organizacija utakmice je počela, a prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle njih prioritet u kupovini će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1. januara ove godine).

Broj raspoloživih mesta zavisiće od raspoloživog kapaciteta stadiona, nakon eventualne nove odluke Kriznog štaba.

Zvezda je pozvala navijače koji nisu obnovili članarinu da to učine, kako bi mogli da kupe ulaznicu.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evropa između Crvene zvezde i Milana igra se 18. februara od 18.55 u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari