Uoči utakmice izmedju Dinama i Crvene Zvezde u Vranju „planulo“ 2.000 ulaznica 1Foto:wikipedia /Wlodzimierz

Predsednik i trener superligaša iz Vranja Dragan Antić, izjavio je danas, da je za utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije u fudbalu protiv Crvene Zvezde koja se igra u sredu od 14 sati na stadionu Pamučnog kombinata „Jumko“ prodato čak dve hiljade ulaznica.

– Cenimo i popštujemo veliki tim koji će u prvoj zvaničnoj utakmici gostovati u Vranju. Učinili smo veliki napor, da sredjivanjem stadiona i klupskih prostorija budemo pravi domaćin našem najtrofejnijem klubu – prenose reči Antića, lokalni portali i tv stanice.

Ulaznice za utamicu u sredu koja će biti odigrana na interventnom apadptiranom stadionu „Jumko“, prodaju se po ceni od 400 i 300 dinara. Kapacitet stadiona „Jumko“ je oko četiri hiljade navijača, ali već sada je sigurno da će utakmicu u Vranju pratiti i znatno veći broj ljubitelja fudbala, pogotovu zbog najave da će doći navijači beogradskog kluba iz, Niša, Leskovca Kumanova.

Ovo će biti prva, zvanična utakmica u nekom takmičenju pod okriljem FSS, izmedju Dinama i Crvene Zvezde na stadionu u centralnoj opštini juga centralne Srbije.

Vranjanci su prethodno kao članovi Prve lige Srbije u fudbalu (PSL) najpre igrali protiv Rada u Beogradu i poraženi 0:1. Potom je usledio i meč sa „crveno belima“ koji su na Stadionu „Rajko Mitić“ slavili sa 5:0.Kao član Super lige Srbije, Dinamo je u jesenjoj deonici poražen u Beogradu od izabranika Vladana Milojevića sa 3:0.

U okviru priprema za „istorijski meč“ sa Zvezdom Vranjanci su tokom vikenda, kako prenose štampani mediji, odigrali kotrolni meč sa ekipom „Djorče Petrov“ u Skoplju, koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari