Vajda: Nisam hteo Imaza u timu

Slovački stručnjak progovorio o neslaganju sa doskorašnjim bliskim saradnikom Novaka Đokovića

Ostavite komentar


  1. Hvala Bogu i Marjanu Vajdi! Evo nam je Vajda lepo objasnio ono Novakovo
    milosrđe,kad poklanja brejk lopte protivnicima umesto da ih realizuje kao
    nekada,pre ovog „druženja“ sa Špancem.

    1. Sta ti je Bog ovde uradio?
      Ako je vec uradio nesto, sta je cekao tako dugo?
      Ako je vec odlucio pomoci Novaku,sta je sa del Potrom?

  2. Imam utisak da Marijan Vajda, na neki način, Novaku Djokoviću donosi sve ono što su mu neki drugi, boraveći u njegovom timu ili, samo njegovoj loži, oduzimali. Jedno vreme sam sticao iutisak kao da je neko „isisao“ život iz ovog našeg predivnog čoveka, koji je krpeći kraj sa krajem preko trnja i neverovatnih muka, uspeo da se domogne nevidjenih visina. Teniski teren nije mesto za gurue, nije mesto za slanje poljubaca, već mučilište na kome se ili propada ili pobedjuje i stiče slava. O novcu da i ne govorimo. Onaj ko nema izuzetno jaku želju da protivnika sa one strane teniskog terena, rezultatski uništi, da ga pregazi i pobedi na bilo kom sportskom takmičenju nema šta da traži a, posebno u tenisu koji je jako iscrpljujući i agresivan sport.

    1. Doneo je „čika Vajda“ Djokoviću nešto „bolje“. NIKO, ali NIKO ne može da nabaci mišićnu masu za nepunih mesec dana samo dodavanjem ribe u ishranu. Malo steroida pomaže, ali ne toliko. Uporedite slike Djokovićeve desne ruke posle RG i na Vimbldonu. Razlika je neverovatna. Bez nezdrave „hemije“ to je nemoguće.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.