Vazura urazumio vedete kluba: Nađ će menjati Duljaja na večitom derbiju 1foto:Starsport

Direktor kluba tvrdi da ima rešenje i da veći potresi u stručnom štabu neće dovesti do apsurdne situacije pred duel sa Crvenom zvedom 20. aprila.

Juče je tema dana bila verbalna rasprava između Igora Duljaja i Alberta Nađa koja je mogla da eskalira i u fizički obračun.

Svedoci tvrde da su prisutni razdvajali dvojicu saradnika, a da je Nađ demonstrativno napustio prostorije, pokupio stvari i time ostavio utisak da je raskrstio sa crno-belima.

Razlog za sukob bio je taj što Nađ nije želeo da bude samo Duljajev dubler na večitim derbiju na kojem šef struke neće moći da vodi ekipu zbog dobijene suspenzije, a usled toga što je protiv Čukaričkog na Banovom brdu dobio četvrti žuti karton.

Nađ je, navodno, u raspravi išao dotle da je Duljaja optužio da je namerno u prethodnom kolu dobio suspendujući karton. Nekadašnji fudbalski as Partizana odbio je da menja šefa struke iz razloga jer nije hteo da tokom meča sa Crvenom zvezdom svo vreme bude sa njim u kontaktu i da mu na taj način budu vezane ruke prilikom donošenja odluka na terenu.

On je u stručnom štabu Duljaja jedini, koji je osim šefa struke, ima trenersku PRO licencu i samim tim trebalo je da vodi Partizan u večitom derbiju koji je na programu 20. aprila.

Dan kansije, u razgovoru za Sportki žurnal, Miloš Vazura, generalni direktor kluba, tvrdi da su se strasti smirile i da će Nađ voditi ekipu protiv Crvene zvezde.

– Nađ vodi derbi – kratko je poručio Vazura, a na pitanje novinara, koji očigledno nije mogao da poveruje u ono što je čuo, čelni čovek crno-belih je ponovio.

– Dobro ste me čuli… Nađ, legenda Partizana.

Vazura je naveo svoje obrazloženje čitave situacije, gledajući iz perspektive da je Nađ zaposlen u klubu i da je, samim tim, u obavezi da izvršava „naređenja“.

– Razgovarao sam sa Nađom, zaposlen je u Partizanu i shodno ulozi prvog pomoćnika zadatak mu je da u odsustvu Duljaja bude trener u večitom derbiju. Prihvatio je – uverava Vazura, uz napomenu da ni Duljaj nije imao ništa protiv da njegov, očigledno, oponent bude na čelu struke protiv Zvezde.

– Složio se, otpočetka je bio za tu varijantu – trepnuo nije generalni direktor Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari