Veća kazna za Novi Pazar nego za Crvenu zvezdu

Odlukom direktora rukometne ARKUS lige

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. U ovoj državi zvezdini navijači mogu da rade šta hoće bez ikakvih posledica. Izvršavaju postavljene zadatke i niko ne sme da ih dira. Vređati nekog na verskog i nacionalnoj osnovi i da više bude kažnjen onaj koji neće to da trpi nego se povlači iz tog haosa je nenormalno. Da je bilo obrnuto, Novi Pazar bi bio izbačen iz lige. Toliko o njihovom zaklinjanju u poštovanje verske, nacionalne i političke različitosti jer vidimo da su im aršini za to potpuno različiti

  2. U ovakvim situacijama, svaka država bi, što je normalno, na osnovu video snimaka pohapsili izgrednika i postojala krivične prijave za izazivanje verske, nacionalne mržnje i netrpeljivosti i kaznila izgrednika.
    Ovako im se podilazi i ohrabruje da nastave ovaj šovinistički hod, spreman za ovu zemlju i većinski narod. Znaju to nadležni, ali očigledno za to ne daju ni ič.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sport

Ukrajina može i mora pasti 7

Ukrajina može i mora pasti

Porazom od Portugala najbolji futsaleri Srbije napravili su jedan korak unazad na projektovanom putu ka četvrtfinalu prvenstva Evrope u Holandiji (19. januar - 6. februar), ali je vođstvo od 2:0 u porazu (2:4) od branioca kontinentalne titule i osvajača prošlogodišnjeg planetarnog šampionata pojačalo nadu "orlova" da u preostala dva kola mogu do jednog od prva dva mesta u grupi A.

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.