Foto: Starspsort

„Moje emocije su se poklopile sa emocijama ljudi koje vode klub. Okidač je bilo to kada sam na utakmici sa Vojvodinom video sa koliko emocija su predsednik kluba i gradonačelnik pratili sve to“, rekao je Vujović.

On je naglasio da je cilj u narednoj sezoni osvajanje prvenstva Srbije, ali i Seha lige, gde će se susresti s vrhunskim evropskim klubovima.

„Radnik na naplatnoj rampi mi je, kada me je video, rekao da je ovo veliki dan za Niš. Ispravio sam ga i rekao da je ovo valjda dan veliki za niški sport, a on je rekao ‘Ne, za Niš’. Doček u gradu i klubu je neverovatan“, rekao je Vujović.

On nije hteo da obećava brda i doline, po njegovom shvatanju u pitanu je dugoročni projekat koji treba velikim slovima da upiše Niš na rukometnu kartu Evrope.

„Železničar ima sjajne momke koji su prikazali u prošloj sezoni odličnu igru. Verujem da mogu mnogo više i bolje. Nadam se da niko neće odustati kada im budem podelio zadatke“, rekao je Vujović i dodao da će ekipa krenuti na Zlatibor na pripreme 20. ili 23. jula, a nakon toga će imati nekoliko jakih provera, između ostalih i na međunarodnom turniru u Strugi.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović obećao je maksimalnu podršku grada Železničaru u daljem takmičenju i podsetio da je grad uložio u Železničar 28 miliona dinara, a da su igrači i rukovodstvo kluba opravdali ulaganja i ostvarili sve zacrtane ciljeve.