Vezista Ferencvaroša ne haje za ubedljiv poraz: Mi se pitamo za bodove, iako smo se raspali u Beogradu 1 EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Muhamed Bešić veruje u revanširanje mađarskog tima srpskom rivalu u 4. kolu Lige Evrope.

Bosansko-hercegovački vezista ne poriče očajnu beogradsku partiju od prošlog četvrtka (1:4), ali takođe smatra da Ferencvaroš može da vrati milo za drago Crvenoj zvezdi u večerašnjem duelu u Budimpešti (21.00).

“Dešava se to u životu jednog tima. Nismo mi imali problem u igri do prvog gola Srba, nisu igrali ništa bolje od nas. Posle tog gola mi smo se raspali, a oni su dobili krila. Ne sećam se kada smo igrali sa toliko grča. Moramo da budemo koncentrisaniji, da pomognemo jedni drugima da budemo efikasniji”, rekao je Bešić za Nemzeti Sport.

Po nekoj zdravoj logici, domaćin bi morao da napdne svim silama, dok bi gosti mogli da izaberu oprezniju taktiku. Međutim, događaji na terenu često sruše tuđa očekivanja, pa i zamisli trenera.

“Siguran sam da će Srbi igrati defanzivnije. Ali najveće pitanje je i dalje: kakav će nama biti dan? Ako damo sve od sebe i odigramo naš najbolji fudbal – ne bi smelo da bude problema, pobedićemo Zvezdu. Mi se pitamo za bodove”, samouveren je iskusni igrač sredine terena, u čijoj biografiji stoji da je bio član Evertona i Fenerbahčea.

Nakon prvih 270 minuta borbi u H grupi kandidati za nokaut fazu Lige Evrope drže sledeće pozicije: Ferencvaroš 6, Monako 6. Trabzon 3, Crvena zvezda 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari