(VIDEO) Maja Ognjanović posle pobede nad Poljskom: Počele zbunjeno, pa preuzele stvari u svoje ruke 1Foto: EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Poljsku sa 3:1 (18:25, 25:13, 25:23, 25:18) u meču trećeg kola A grupe Evropskog prvenstva.

Kapiten Maja Ognjenović rekla je posle utakmice da je Srbija protiv Poljske prikazala najbolju igru u dosadašnjem toku turnira.

– Znali smo da je ovo odlučujuća utakmica, jer su Poljakinje najozbiljniji protivnik u našoj grupi – rekla je Ognjenović, a zatim dodala:

– Ova utakmica je bila naše najbolje izdanje u dosadašnjem toku prvenstva. Jedino u prvom setu smo bile pomalo zbunjene, kao da nam je trebalo malo vremena da se razigramo i uđemo u naš ritam, a posle smo preuzeli stvari u svoje ruke. Lakše se diše sad kad znamo da smo prve u grupi i da nam je put u četvrtfinalu i polufinalu olakšan.

Na šampionatu sledi dan odmora, a Srbiji potom predstoje dueli sa Mađarskom i Belgijom.

– Nemamo pravo na opuštanje zato što su obe ekipe pokazale da izgledaju dosta dobro, pogotovo Belgija koja igra pred domaćom publikom. Verujem da ćemo najozbiljniji mogući način, da nećemo sebi zakomplikovati situaciju sa nekim neočekivanim rezultatom i da ćemo u sledeću fazu šampionata otići sa maksimalnim brojem pobeda – rekla je Maja Ognjenović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari