(VIDEO) Novak Đoković na dočeku ispred Skupštine grada Beograda

Ostavite komentar


  1. @Miki sigurno, zato mu i rezidencija u Monaku. Poceo je previse da prica o nacionalizmu i gura nos gde ne treba. Kao sportisti mu svaka cast, navijam za njega.

  2. Da,promasio adresu,mesto mu je na protestu protiv parizera a ne na proslavi jer nema sta da se slavi dok je parizer na tanjiru merilo uspeha u zivotu.

  3. Trebalo je za najboljeg sportistu planete (3 puta) i najboljeg tenisera svih vremena organizovati poseban docek povodom rekordnog 24.GS, bar je toliko zasluzio, a ne da se pojavljuje u senci drugoplasiranih kosarkasa.

Ostavite komentar


Sport

Švjontek i Gof u četvrtfinalu Rima 10

Švjontek i Gof u četvrtfinalu Rima

Prva teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek plasirala se u četvrtfinale turnira u Rimu, pošto je danas posle dva seta pobedila Amerikanku Anđelik Kerber 7:5, 6:3.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.