Višemilionska režija da Ronaldo debituje protiv Mesija 1Foto: Beta/AP Photo/Amr Nabil

Samo da je zabave za narodne mase. Milionima se sve može izrežirati, pa i da usred sezone, Pari sen Žermen odigra 19. januara meč sa ekipom koju će činiti igrači iz Al Nasra i Al Hilala.

Kristijano Ronaldo je stigao u Saudijsku Arabiju, zadužio je dres sa brojem sedam, ali još uvek nije debitovao za Al Nasr.

Portugalac je pod suspenzijom zabrane tri utakmice neigranja, zato što je na meču Mančester junajteda razbio mobilni telefon jednog dečaka.

Prema prvobitnom planu, za ekipu Rudija Garsije trebalo je da debituje 22. januara, međutim, arapski milijarderi su osmislili „trik“ da sve to bude daleko glamuroznije.

Naime, Pari sen Žermen  odigraće 19. januara prijateljsku utakmicu na kojoj bi trebalo da nastupe Leo Mesi u dresu „svetaca“ i Ronaldo u ekipi koju će činiti fudbaleri Al Nasra i Al Hilala.

„Neće zaigrati u dresu Al Nasra, ali će se predstaviti publici prvi put u Saudijskoj Arabiji. Nisam oduševljen tom utakmicom, jer nas tri dana kasnije očekuje duel u prvenstvu. Ipak za razvoj fudbala je dobro što će publika imati priliku da pozdravi sjajne igrače Pari Sen Žermena“, rekao je Rudi Garija, trener Al Nasra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari