Vladimir Vuletić: Ne daju nam ni da govorimo

Potpredsednik FK Partizan o očajnoj polusezoni crno-belih

Ostavite komentar


  1. Očigledno je da ovaj čovek ima problema sa samim sobom. On je lično nezadovoljan , svojim životom,frusriran je i sva ta negativna energija se manifestuje prema Zvezdi. Zašto i u ovom intervjuu ova osoba, neću reći ni ime , izmišlja,karikira,podmeće… Da li mu je Zvezda kriva što u poslednjim sekundama spasava bodove u Lučanima, gubi ih u beogradu sa Surdulicom, Kruševljanima, Bačkom…Alo, zar ti je za to kriva Zvezda,ili vi nesposobni. Gledate u tudje dvorište, zavirite u svoje, pometite ga,pa onda tek govorite. Kaže ova spodoba – ne daju nam da pričamo, ne sjhavatju nas ozbiljno.Pa kjo će vas prihvatiti ozbiljno kada vi u to nikoga ne uveravate.Pa imate tri frakcije „grobara“, to vam dovoljno govori.Ostavite Zvezdu na miru, pruižila vam je ruku oko Mačve, na vašoj je strani(mislim da je to terzičeva greška),a kako vi odgovarate samo dva tri dana kasnije.Svadjalački..Ako si nezadovoljan svojim životom, ne teroriši druge.

    1. Šta nije tačno od onoga što je Vuletić rekao?Voleo bih da vidim racionalan komentar a ne vredjanje kako napisaste spodobe.Možda Vam nekada u naletu svesti padne na pamet da čovek ima problem sa kilogramima zbog teške bolesti a ne alavosti.

    2. kao navijač mačve prestajem da idem da je gledam ako prihvate da igraju ponovo. Vidiš da i navijači DB blizanaca ne mogu da razluče da ne treba oni nama da daju saglasnost nego organizacija u kojoj se takmičimo. Generalno, tuga beda i jad, valjda će neko kad sve ovo prođe shvatiti da ova dva kluba treba da krenu takmičenje iz neke 5. lige sa transparentnim finansiranjem.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.