Vlahović odbio rekordan ugovor 1

Srpski napadač nije pristao na najveća primanja u istoriji kluba iz Firence, želi da se okuša u većoj fudbalskoj sredini..

Uprava Fiorentine izašla je u javnost saopštenjem, kojim je očigledno stavljena tačka na njena nadanja da bi Dušan Vlahović mogao na duže staze nositi dres u kom je fudbalski eksplodiro. Pisano obraćanje potpisao je Violin predsednik Roko Komiso.

„Od mog dolaska u Firencu uvek sam obećavao našim navijačima da ću biti iskren prema njima i da nikada neću davati obećanja koja ne mogu da održim. Zato bih voleo da iznesem nove informacije fanovima Ljubičastih oko teme o kojoj se mnogo priča i piše poslednjih dana. A, to je novi ugovor sa Dušanom Vlahovićem.

Kao što znate, Fiorentina je iznela veoma važnu ponudu igraču, predložila mu je ugovor po kojem bi bio najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. Naša ponuda je, štaviše, u nekoliko navrata povećavana da bi se prihvatili zahtevi kako Dušanovi, tako i njegove pratnje, ali i pored naših najvećih napora, predlog novog ugovora nije prihvaćen.

Prethodnih nedelja dok sam bio u Firenci lično sam se potrudio da dođemo do rešenja koje bi moglo da zadovolji i igrača i klub, ali na moju veliku žalost, naši pokušaji i svi napori nisu nagrađeni. Posle svega ostaje za mene i Fiorentinu da prihvatimo volju igrača i njegove pratnje i da posledično nađemo najprihvatljivije i najadekvatnije rešenje za naredni period, da bismo nastavili ovu novu i uzbudljivu sezonu na najbolji mogući način.

U svakom slučaju, Dušan Vlahović ima ugovor koji ga vezuje za Fiorentinu još 21 mesec i mi smo sigurni da će igrač, kao što je i do sada to činio, dati doprinos da pomogne timu u ostvarenju ciljeva, pokazujući profesionalizam po kojem se prepoznaje od dana kada je došao u Firencu, sa potpunim poštovanjem prema navijačima“.

Dakle, sledeća stanica21-godišnjaka iz Beograda je Juventus, Inter, Real, Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Atletiko, Mančester siti… ili neki od platežno moćnih evropskih velikana, čoiji su se emisarti manje ili više otvoreno, ovog leta, raspitivali za otlkupnu cenu nekedašnjeg centarfora Partizana, čiji su brojni golovi prošle sezone bili predmet oduševljavanja i daleko van Serije A i Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari