Vlahović počeo meč, Juventus u polufinalu Kupa Italije 1EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Srpski centarfor potvrdio da se oporavio od povrede, a njegov zemljak Filip Kostić asistirao za pobedu.

Dugo je Dušan Vlahović vukao probleme sa nogom, uprkos rovitsti nastupio je na Svetskom prvenstvu u Kataru, da bi posle Mundijala 2022 „nestao“.

U međuvremenu se dosta spekulisalo o stvarnoj težini povrede sjajnog napadača, čak se sumnjalo da blefira i tako traži način da napusti Staru damu.

Međutim, Vlahović je nastavio da odrađuje ugovor vredan više od 80.000.000 evra, da bi takmičarsku pauzu zaklkjučio u duelu Serije A, 29. januara sa Moncom.

Tada je ušao u igru u 65. minutu, da bi bivši špic Fiorentine i Partizana večerašnji Kup meč sa Laciom (1:0) počeo kao jedan od jedanaestorice startera.

Na terenu je ostao sve do 64. minuta, kada je ustupio mesto Mojzeu Kenu. Ostavivši solodan utisak pre toga. Filip Kostić je zato „krivac“ za eliminaciju Rumljana.

Pošto je u svom stilu, precizno, centrirao sa desnog krila i na pravom mestu našao Brazilca Bremera, koji je iskoristio veliku grešku golmana gostujućeg tima.

Za minimalno, ali važno slavlje jer su loši rezultati, kazna FS Italije i oduzimanje bodova izbacili najtrofejniji klub sa Apenina iz trke za prvenstvenu titulu.

Trinaestoplasiranom sastavu SEA ostala je borba za manje vredan trofej, koju torinski crno-beli nastavljaju dvomečom sa Interom, 5. i 26. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari