Vranjanci bez predsednika i trenera protiv Crvene zvezde 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje (Arhiva)

Debitant u Super ligi Srbije i aktuelni „fenjeraš“ Dinamo iz Vranja biće domaćin timu Crvene Zvezde na Gradskom stadionu u Surdulici, potvrdjeno je medijima iz Uprave vranjskog kluba uz najavu da će cena ulaznica za subotnji meč biti „simbolična“ 100 i 200 dinara, a u cilju što veće podrške lokalnom klubu.

Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Srbije (FSS) koja zaseda sutra imaće vrlo konkretne činjenice vezano za ponašanje i reakcije predsednika i trenera Dinama Dragana Antića. Prvo bi trebalo da bude na dnevnom redu komentarisanje sudjenja na utakmici protiv Proletera (2:4), o čemu su zatražene zvanične izjave Antića i njegovog pomoćnika Radmila Jovanovića.

Potom sledi „teži deo posla“ zato što je Antić, po prvi put u istoriji Super lige Srbije, povukao ekipu sa terena, naon što je bio isključen od strane sudije Bojana Nikolića iz Kragujevca, u uzavreloj atmosferi „južnjačkog derbija“ Radnik – Dinamo 2:0 (2:0) u prethodnom 15. kolu prvenstva.

Predsednik i trener Dinama, Dragan Antić, potom je u medijima javno komentarisao „navodno nameštanje utakmica od strane predsednika FS RIS Novice Tončeva“, najavljujući da je „FSS u istoj priči“, te da će zatražiti „ podršku od državnog vrha Srbije“.

U medjuvremenu, neki lokalni portali objavili su podatke o enormnim primanjima samog Dragana Antića, te dvojice njegovih sinova, koji se kako info.vranjske navode kreću na mesečnom nivou i do „10.000 evra čiste zarade“.

Zanimljivo je da umesto izgradnje novog stadiona, koji je Antiću, obećao Aleksandar Vučić, sada počinje rekonstrukcija terena u vlasništvu Kompanije „Jumko“, kojom upravlja država Srbija.

Predsednik i trener Vranjanaca Dragan Antić, javno se deklarisao da je član SNS, te da „ima podršku predsednika Srbije“ kao i da „neće podneti ostavku na ni jednu funkciju u Dinamu, iako klub ne osvoji ni jedan jedini bod“. Na meti kritike čelnika Dinama bili su gradonačelnik Vranja, većnik za sport, novinari, fudbalske sudije, funkcioneri FSS, funkcioneri FS RIS, pa i igrači Dinama koje je Antić u više navrata kada je u tri navrata do sada bio suspendovan javno prozivao pogrdnim rečima sa tribina.

Kako je najavljeno iz vranjskog kluba utakmica Dinamo – Crvenea Zvezda, igra se u subotu od 15 sati na Gradskom stadionu u Surdulici uz popularne cene ulaznica od sto i 200 dinara za sve tribine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari