Vranjanci „na krovu“ po prve bodove 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje (Arhiva)

Posle četiri uzastopna poraza, bez i jednog boda i gol razlikom od jednog datog i devet primljenih golova fudbaleri Dinama su danas popodne otputovali u Beograd gde ih sutra u 5. Kolu Super lige Srbije očekuje utakmica sa Voždovcem.

-Idemo oslabljeni, bez do sada i jednog osvojenog boda, ali nećemo se predfati lako pred boljom i kvalitetnijom ekipom Voždovca. Oni su favoriti ali i našoj crnoj seriji jednom mora doći kraj – poručio je na konferenciji za novinare trener i predsednik Dinama, Dragan Antić.

Marko Djurišić, igrač „žutih“ najavio je bespoštednu borbu „na krovu“, i obećao navijačima da će on i njegovi saigrači učiniti sve da ostvare pozitivan rezultat.

-Nama bi i jedan bod puno značio, ali ćemo ići da osvojimo sva tri iako su nas mnogi unapred otpisali. Daćemo svoj maksimum – poručio je Djurišić.

Protiv Voždovca trener Dinama Antić neće moći da računa na povredjene Lalatovića i Stevanovića.

U četiri kola u Super ligi Srbije Dinamoje poražen od Crvene Zvezde 0:3,Partizana 0:1, Radničkog 0:2 i Mladosti iz Lučana 1:3. Vranjanci su jedini klub u dosadašnjem toku prvenstva koji nije osvojio ni jedan bod. Zbog neadekvatnih uslova za nastupe u prvoj fudbalskoj diviziji Srbije klub iz Vranja kao domaćin svoje utakmice igra na Gradskom stadionu u Surdulici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari