Vučić čestitao Đokoviću: Najveći svih vremena, sa tobom danas i Srbi iz regiona i rasejanja

Ostavite komentar


  1. Sta stoji iza ovog uspeha: blamiranje pred celim svetom da hoce pa hoce da igra na AO iako je imao laziranu dokumentaciju za vizu, i hoce pa hoce pa je odleteo u zatvor, pa onda njegov otac Srdjan kada bukti rat u Ukrajini i kada hiljade umiru a milioni izbegli on vijori Putinovu zastavu, pa onda izderavanje na rodjenog brata koji je to morao da trpi ni kriv ni duzan zbog loseg poena pa je morao po naredbi sampiona da napusti tribine, pa onda se ostrvio na Ivanisevica koji je njegovo zlato u ovom celom periodu tako sto se izderavao na njega pred celim svetom, pa onda …kako se tek ponasao prema Vajdi koji ga je trpeo ceo zivot, i koji ga doveo tu gde jeste; da ne pominjem njegovu suprugu Jelenu kojoj je javno rekao da ako hoce da radi za njega onda je njegova rec poslednja iako mu je rodila dvoje dece… sta je sve ovaj covek i koga je sve ovaj covek, prvak AO Novak Djokovic, uvredio, ponizio i nipodastavao… bojim se da ne znamo ceo spisak!

  2. Jedan je Novak, najjači, najbolji, najveći Srbin koji na najbolji način promoviše svoju Srbiju.

  3. Velika pobeda,veliki uspeh,velikog čoveka! Bravo Novače! Danas si postigao veliki uspeh,još jedan u nizu dosadašnjih .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.