Vučić i Dodik sa odbojkašicama Srbije

Ostavite komentar


  1. Sta ce clan Predsednistva susedne drzave na doceku odbojkasica? Jel bio mozda i Orban, ili Djukanovic?

  2. Sjajan doček dosledan našim zlatnim devojkama, bravo i hvala što ste nas učinile ponosnom državom i građanima Srbije.

  3. Bravo devojke! Ovo je velika cast za nasu zemlju i srpski narod uopste. Svaka cast i za prijem i za docek.

  4. Velika pobeda u finalu, bravo za nase heroine! I red je da im se ukaze i postovanje i cast od trane nasih drzavnika!

  5. Veliki uspeh nase zenske odbojkaske reprezentacije, one su nas ponos i pravac i sablon po kojem moramo svi da se ugledamo i radimo , jer samo tako organizovani , jedinsveni sa podrskom jedni drugima mozemo do uspeha u svim sferama naseg drustva. I kad kaze predsednik Vucic da nam zlatne odbojkasice pokazuju kako se pravi uspeh potpuno se slazem .Zelim nasim odbojkasicama sve naj bolje i u daljem takmicenju kao i zivotu. Sta god da postignu na OI u Tokiju sve ce biti uspeh jer imaju kredita., za dugo vremena , ali nadamo se s pravom da cemo ih jos jace i u vecem broju docekati iz Tokija sa zlatnom medaljom jer je generacija i sav taj sklop svega sto prati nase odbojkasice fenomenalan i jednom u 100 godina.Jos jednom svaka cast- bravo i hvala-Naravno podrka naseg predsednikaVUCICA- vlade i vrha drzave jos vise jos jace bezrezervna da bi ostali na okupu i svim ostalim sportskim kolektivima da se krecu tim istim putem i ciljem .

  6. Sta ce Vucic tu? One su putovale i videle uredjene, kulturne zemlje i sigurno ne bi trebale da dozvole njemu da se tu sad grebe za politicki rejting kad se zna da je on glavna smetnja da i Srbija najzad postane uredjena i kulturna…

  7. Vi ste nas ponos,ponos Srbije.Hvala vam zlatne devojke,pokazale ste sada celom svetu ko je Srbija i koliko je mocna..BRAVO

  8. Kada država podržava sportiste i bodri ih, dobri rezultati su sigurni. Naše odbojkašice su se pokazale sjajno, Srbija je ponosna što ima toliko dobrih sportista.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.