Vučić pozvao Partizan i Zvezdu da plate porez: Mogu da nastave sa pesmom, ali su dužni 8 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Šta je tu pogrešio? Svako treba da plati porez državi, jer od tih para se realizuju projekti za bolji život svih nas. Ti klubovi dosta novca od navijača i građana dobijaju kao publike, pa neka plate porez.

  2. Da li u poresku osnovu ulazi i naš novac, koji im je Vučić poklonio naravno u svoje ime.

  3. Politika i sport treba da se odvoje. Navijači ne treba ovo da pokazuju na terenu, totalno neprimereno.

  4. Lepo je da na „dodjem ti“ imate skup tim i skupog trenera, da se žalite i tužakate u EL zbog Zvezdinih transakcija i da sve bude po vašem….i još, pevanje, baš imate stila

  5. Имају пара да купују стране играче а немају да плате порез?! Безобразлук!

  6. Resio covek da skroz unisti Partizan.Sad kad pobedjuje sve redom i kad su velike sanse da udje u top 8 treba ga blokirati i zabraniti mu rad.Nedaj Boze da se Partizan plasira a Zvezda ne.

  7. Јер је овај човек из пореске управе па прича о порезу то није у његовој надлежности.

  8. MARKO VIDOJKOVIĆ JE SVE REKAO O TOME! I TO ZNATE I VI SVI PO REDAKCIJAMA I SVI POLITIČARI U OPOZICIJI KOJI SU U VELIKOJ VEĆINI ZVEZDAŠI, CIGANI, ILI DELIJE! DAKLE BAR ZAMRZNITE SVOJE NAVIJANJE ZA VUČIĆEV KLUB! KAO ONAJ PRERADOVIĆ ISPLJUJE VUČIĆA NA N1 TELEVIZIJI I NA KRAJU ZAVRŠI SA UŽIVANJEM: ‘SAD IDEM DA GLEDAM DERBI I NARAVNO NAVIJAM ZA ZVEZDU!’

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.