Vučić pozvao Partizan i Zvezdu da plate porez: Mogu da nastave sa pesmom, ali su dužni 8 miliona evra 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je večeras klubove Partizan i Crvenu zvezdu da plate porez. Vučić je za televiziju Prva rekao da je košarkaški klub Partizan „dužan osam miliona evra samo za porez, pa je red da to i plate“.

U studiju je i pušten snimak na kome navodno navijači Partizana viču „Parizan šampion, Vučiću pederu“, na šta je cinično predsednik rekao baš je zabavno, „baš vam hvala, baš radite na mojoj popularnosti“.

Predsednik Srbije je znao tačno gde su ovi navijači išli i rekao da je nemoguće da ovakvo skandiranje prestane i da gleda samo „čime je neke ljude dobrim zadužio“, te da tu ima i ljudi koje je lično zadužio, kao i onih koji su iz rukovodstva Partizana, i iz rukometnog kluba Partizana.

Ovom klubu je kaže lično našao sponzora Ziđin-a za fudbalski klub, a da je košarkaški klub toliko novca dobio „da je sramota“ da mu to ne skandiraju.

„Da ih podsetim da mogu da nastave sa pesmom, ali da su dužni 8 miliona evra poreza, i da to treba da plate, da ne bude im to poklon“, rekao je on.

„Samo platite porez, i Zvezda da plati ima milion. Jer ja neću da vičem ništa, ali neko mora da traži taj porez“, rekao je Vučić.

Naveo je da mu nije bilo lako kada je to skandiranje čuo tokom utakmice Srbija – Albanija, kao i da su zvezdini navijači njemu i Ani Brnabić skandirali kako bi se pokazali da su protiv režima i Gej parade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari