Vujošević: Proteran sam iz sporta u Srbiji (VIDEO)

Proslavljeni košarkaški trener gostovao u emisiji “Dobar, loš, zao“ na TV Šabac

Ostavite komentar


  1. Ako je tacno da je gospodin proteran iz sporta u Srbiji, mogu samo da kazem – i treba.

  2. Vujosevic treba najzad da shvati da oni koji su sposobni i uspesni smetaju.To nije slucaj samo u sportunego uopste.U Srbiji je politika glavni igrac u svemu pa i u sportu otuda da se nesposobni po zelji garniture na vlasti petljaju u sport u koji se i ne razumeju.Vujosevic zasluzuje postovanje i umesto njega dobija podmetanja i lazi.Na zalost to je slika srbije danas.

  3. Totalni mrak u Srbiji, u svim oblastima pa i u sportu. Kokezijada, mafija, bratija. Otkad je na vlasti ON i nazadnjaci i u sportu kao i u životu, tonemo sve dublje, dok oni žive sve bolje. Košarka, fudbal, rukomet biće uništeni zbog onoga koji se u sve meša.

  4. Dule Vujosevic je div od coveka i siguran sam da govori istinu. Komentatorom Lek.D je u svemu u pravu, osim u jednoj stvari. Ovo sto mi zivimo je klasican mafijaski feud, a ne drzava. Predugo lazemo sebe da je za sve kriva "politika", jer ovo nije to. Srbijom vladaju iskljucivo kriminalci, lopuze i ljudski talog svih oblika. Dok ne pocnemo o tome glasno da pricamo, nikada se necemo izvaditi iz rupe u kojoj sto godina smrdimo. Hvala.

  5. Svim srcem dajem glas Duletu i Borisu na svim listama,i koaliciji Moramo na predsenickim

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.