Za velika takmičenja problem smeštaj

Ostavite komentar


  1. Ova priča o Vlasini kao turističkom centru stara je preko 40 godina kao i ruinirani objekti o kojima piše tzv. turistučka organizacija Surdulice. Reklo bi se da je i dalje priča što je babi milo to joj se i snilo a ta baba je pogrešna politika koju od postojanja SPS drži vlast i kroji kapu Surduličanima. Čak su i tzv. Vlasinsko leto tj.romski exit trubača pre dve decenije izmestili sa Vlasinskog jezera u varoš Surdulicu da meštani ne bi kvarili čist vazduh na jezeru. Moja je prognoza da ni u narednih pedeset godina neće mrdnuti dalje turizam na Vlasini zbog nezrelih i sebičnih političara kojima to odgovara. Pa dete je prošlog leta umrlo jer gore nema ni medicinske sestre a kamo li infrastrukture. Sve gore na divljaka i čak ni jedna uređena plaža ne postoji pored jezera.

  2. Sve je ovo prljava kampanja SPS-a koji vlada Surdulicom od osnivanja stranke a Vi gospodo iz Danasa im zdušno pomažete u predizbornoj kampanji koju uveliko vodi muljator Novica Tončev. Vlasina osim jezera i prirode nema nišata prošetajte i uverićete se.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.