Za vikend još jedan teniski turnir u Zaječaru 1Foto: AS Timok

Dobra organizacija, odlični uslovi, ali i dobri rezultati malih tenisera na teniskom turniru „Timočka krajina open 2022“, uslovili su potrebu za organizacijom još jednog turnira u seriji, saopštavaju iz TK “AS Timok” iz Zaječara.

Međunarodni Festival tenisa Zaječar 2022 biće organizovan u subotu, 18. juna, a zatim se teniski karavan seli u Knjaževac, pa u Vidin u susednoj Bugarskoj.

Serija turnira je kvalifikacionog karaktera, a najbolji takmičari osvajaju i vredne nagrade, napominju organizatori turnira.

“Pored pehara, medalja i diploma, i ovoga puta teniski brend Babolat, inače veliki prijatelj i saradnik TK AS Timok, pokloniće vrednosne vaučere za nabavku teniske opreme, a biće i nagrada iznenađena. Cilj ovakvih turnira je, pre svega, druženje, razvijanje fer pleja, takmičarskog duha, upoznavanje dece ali i sticanje iskustva, i razbijanje treme“, kažu iz TK AS Timok.

Teniski klub „AS Timok“, kao tradicionalno dobri domaćin i organizator, i ovoga puta daće svoj maksimum, kako bi mali teniseri iz Srbije i Bugarske uživali u tenisu, ali i čarima prelepog sportskog kompleksa Popova plaže u gradu na Timoku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari