Zabrinjavajuća partija fudbalera Partizana; TSC više pokazao u remiju sa crno-belima 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Pripreme za nastavak sezone 4. februara u završnoj su fazi. S tim u vezi, kvalitet prikazanog fudbalera Partizana protiv TSC-a trebalo bi da zabrine sve u stručnom štabu Gordana Petrića (1:1).

Tačno je da crno-beli nisu nastupili u najjačem sastavu; nedostajali su Bibras Natho i Rikardo Gomeš, ali za četvrtu proveru na pripremama u Beleku, prikazano od strane Slobodana Uroševića i saigrača jedva da je bilo za prelaznu ocenu.

TSC je bio bolji i konkretniji rival; daleko uigraniji, sa više osmišljenijih akcija u rpvom poluvremenu.

Crno-beli su zabeležili i treći remi, što negde pokazuje kakav je nivo igre prikazao od dolaska u Tursku.

Jedino vredno pomena, bio je sjajan slobodnjak, koji je u 31. minutu izveo kapiten ekipe, pomenuti Slobodan Urošević.

Organizacija igre predstavljala je najveći i konstanatn problem. Bilo je evidentno da je u tom smislu, uticaj Bibrasa Natha toliko veliki, da alternativa za reprezentativca Izraela ne postoji.

TSC je u manevru bio daleko bolji, organizovaniji, kondiciono na nivou da može da ispolji sportsku agresivnost u svakom delu veznog reda, u kojem su naročito dobri bili Đakovac (velika želja Partizana) i Jovanović.

Đakovac, nekadašnji polaznik Partizanove škole, u dva navrata je odličnim pokušajima testirao golmana Lukača.

Najbolju priliku u redovima izabranika Žarka Lazetića imao je Stefan Vukić u sedmom minutu, ali je iz izgledne pozicije izuzetno loše šutirao.

U nastavku je Partizan bio taj koji je bio dominantniji u manevru, ali je u tom periodu rival izjednačio preko Kuveljića.

Petrić je šansu dao mlađima, među kojima su solidne pokušaje imali Jevremović i Stjepanović. Partizan je pokušavao sa distance ili iz prekida, ali većih prilika nije bilo.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari