Zašto je Piksi „nepoželjan“ na Marakani?

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da napisete i da su mu ovi olosi od navijaca bacili bombu na porodicnu kucu u Nisu

  2. Stojkovic je Zvezdi doneo neke trofeje a navijaci samo kazne – ko je ovde lud?

  3. Ma mala grupica placenih kriminalaca koji su uzurpirali sever kakvi navijaci . Pravi navijaci Zvezde vole Piksija

  4. problem je sto piksi nece da od reprezentacije pravi cz i sistem trgovine igraca

  5. „Da li je sadašnji selektor “ostavio rasulo za sobom ili ne”, to je neka druga tema.“ Ne, upravo je to tema. Zbog Stojkovićevog vođenja, Crvena Zvezda se za malo ugasila.

  6. Problem je u tome sto kada je Piksi nasledio Dzaju, C. zvezda je imala dug oko 5 miliona evra, a vrednost ekipe je bila veca od 20 miliona evra. Kada je otisao iz kluba, tima nije bilo, a dug je bio oko 35 miliona evra. Deset god se samo uvecavao….

  7. Evo i ovde ćete naići na ljude koji su poverovali u priču koju Delije poturaju već 15 godina, baš kao što to DB radi za neke druge ljude, konstantno ponavljaju neku laž dok se ona ne „odomaći“. U Srbiji i dalje imate ljude koji veruju da je Vuk Branković izdajica, pa zašto onda ne bi bili saglasni i sa tim da je Piksi lopov.

  8. Insajderska prica: Piksi nije davao navijacima procenat od prodaje igraca.

  9. Posle ovog transparenta bi trebalo neke legende zvezde da se oglase a ne da cute a terza da placa tkzv navijace da ovo postavljaju, sramota za zvezdu a Piksi je umetnik evropski i svetski

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.