Zašto srpski sportisti (ne)ćute?

Ostavite komentar


  1. Bravo Daco! Dokazao si i pokazao kako se voli svoj narod i svoja zemlja. Brigom za opste dobro, a ne samo za svoje, jasno si se distancirao od onih kojima je licni interes iznad svega. Ova vecina koja cuti ili se pravda je, nazalost, samo pokazatelj naseg mentaliteta. Cuti, ne talasaj, ne zameraj se, gledaj samo kako ti mozes da se ‘snadjes“ itd itd….u nedogled. Kao sto imamo priliku da vidimo mozes biti ekstremno uspesan u svojoj profesiji, apsolutno nezavistan u bilo kom smislu i opet neces nazvati stvari pravim imenom. Zasto bi se zamerao kad cak i ti mozes da se ‘ugradis’ negde. Zalosno.

  2. A Muslin nije opravdao ulogu selektora, samo Piksi? I sad Piksi ako kaze koju rec ima da leti i nikom nista. Jedan Djokovic se pravda…Vremena su bas teska

  3. Svaka im čast na Ličnoj hrabrosti da se ovako opredele u ova smutna vremena koja decenijama vladaju SRBIJOM.
    Bravo za ovaj njihov Lep gest, koji i na ovaj način pokazuje i dokazuje da su vrhunski i u ovom delu života .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.