Zašto sudije u Srbiji sude očigledno u korist „uticajnih“ klubova?

Put do vrha vodi preko preporuka

Ostavite komentar


  1. Vrlo prosto sudije u Srbiji sude u korist uticajnih klubova jel znaju da pozadi njih stoji neko vazan i uticajan i nadaju se da ce i oni iz svega toga izvuci neku korist.

  2. Ne koristite praznoslovlje kao vecina medija.Veliki su povlasceni protiv malih, odnosno ova dva kluba, nego je ovaj jedan ubedljivo povlascen, govoriti kako je Partizan povlascen u odnosu na ne znam koga je notorna neistina. U ostalom, Partizan je bio treci pretprosle sezone, gde je brutalno privilegovan bio Radnicki Nis, pa prema tome takva teza je laz. A zna sa ko ce biti sampion i ove i sledecih sezona, osim kada zestoko promase u kalkulantskoj racunici zatvaranja utakmica.

  3. Tvrdim da je 99% utakmica u Srbiji dogovoreno, kupljeno ili odlukama saveza (opštinskih, okružnih i td.). I tako je poslednjih 30 godina. Sve je to mafija i jedini način da se pokuša da se nešto promeni je da se svima koji su sada u fudbalu zabrani doživotno da se time bave i da se potpunoi novi ljudi angažuju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.