Željko Obradović posle pobede nad Megom: Aleksa Avramović ima problema sa skočnim zglobom 1Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice četvrtfinala ABA Superkupa u kojem je njegov tim pobedio Megu (89:78), da crno-beli još uvek nisu spremni za takmičarske utakmice.

– Jasno je da tim još nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, s obzirom na to da je pripremni period bio kratak i da smo odigrali malo utakmica, ali za to smo se odlučili jer je pred nama vrlo naporna sezona – u prva dva meseca ćemo imati po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11. Zato sam se odlučio za ovaj plan i program – rekao je trener crno-belih.

On se zahvalio navijačima Partizana koji su prisustvovali duelu u Podgorici, a zatim se osvrnuo na partiju svog tima.

– Bilo je dosta propusta u odbrani, radimo na tome. Utakmice su najbolji pokazatelj toga. Na jedan način se pripremaš, onda dođu neke druge stvari na koje ne možeš da utičeš – Ponitka je ostao u Beogradu, Aleksa Avramović se tek vratio posle Mundobasketa, ima i problem sa skočnim zglobom – izjavio je Obradović.

Partizan u polufinalu ABA Superkupa igra protiv Igokee, a ovaj meč je na programu u utorak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari