Žoao Feliks stao na žulj navijačima Atletika: Gubi se u Barsu! 1Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Žoao Feliks (23), portugalski napadač, nije se proslavio u dresu španskog fudbalskog velikana Atletika iz Madrida, a očekivanja su bila sasvim drukčija kad je pre četiri godine stigao iz Benfike za basnoslovnih 127,2 miliona evra.

U drugom polugođu prošle sezone, recimo, poslat je na pozajmicu u Čelsi. Pristupio je Atletikovim letnjim pripremama (ugovor ima do 2027), ali mu se, očigledno, ne ostaje niti ima žar da se nametne argentinskom treneru Dijegu Simeoneu.

Šta više, stao je navijačima na žulj, ne krijući da mu je najveća želja da ode u Barselonu. Ovi mu u svom besu nisu ostali dužni.

Žoao Feliks stao na žulj navijačima Atletika: Gubi se u Barsu! 2

Oskrnavili su ploču s njegovim imenom na zidinama stadiona „Metropolitano“. Precrtali su ga, a pored nje su mu kredom poručili: „Ku.vo. Gubi se u Barsu“. Nacrtali su i pacova.

Ode li Žoao Feliks zaista u Barselonu, poći če putem francuskog napadača Antoana Grizmana, koji je igrao u Atletiku pet godina (2014-2019), a zatim je otišao na Nou Kamp. U Barseloni je igrao promenljivo pa se vratio u Madrid posle dve godine, izvinjavajući se navijačima što je načinio pogrešan izbor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari