Zverev „potencijalna mina“

Novaka Đokovića samo pobeda protiv Nemca vodi u polufinale Masters kupa u Londonu (15.00)

Ostavite komentar


  1. Nas Nole zaista smara. Volim ga ali to nije ono sto predstavlja vrhunskog tenisera. Ima rezultat, ali kao ima falinku kao licnost. Nezreo je a daje sebi za pravo da pametuje. Nema relaksirajuci stav, ponasanjem iritira sve oko sebe. Težak tip, nedto škripi primitivizmom, badava poze i mudrovanja.

  2. Stice se utisak da bi citav ovaj turnir mogao da bude minsko polje za Djokovica. ne samo sto izgleda kao da je zaboravio kakav je tenis igrao u najboljim danima, vec sto se pojavljuju nekakve serije cudnih gresaka koje mu do sada nisu bile svojstvene. Svako od ucesnika turnira bi mogao da ga dobije. Izgleda da je nekakav strah duboko instaliran u njemu. To je prethodno bilo izrazeno u susretima sa Vavrinkom i DelPotrom. Posavetovao bih u najboljoj nameri da krene sto pre da resava taj problem sa strucnim licima, da se ne bi obracao Pepeu i bosanskim piramidama. Hvala.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.