Foto: Starsport

Crveno-beli posle su posle skoro mesec dana igrali pred svojim navijačima i pokazali su dobru formu pred meč Evrokupa sa Brešom koji se na istom mestu igra u sredu.

Gosti su se koliko toliko držali u prvom poluvremenu, da bi meč definitivno bio rešen u trećoj deonici kad su crveno-beli rafalima za tri poena (ukupno 10-18) odmakli na nedostižnu razliku. Zvezda je odlično šutirala i za dva poena (26-46), imala čak 25 asistencija i 10 izgubljenih lopti. Trener Milan Tomić je šansu dao svoj dvanaestorici igrača i svi su se upisali u strelce, sem Dobrića.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Džo Reglend sa 17 poena, Stratos Perperoglu je postigao 15, Maik Cirbes poen manje, a Boriša Simanić 11. Kod Zadra, jedino se izdvojio Kvami Von sa 16 poena.

Trener crveno-belih Milan Tomić rekao je da je ekipa odigrala stvarno dobro svih 40 minuta.

„Rezultat je na kraju ovakav zbog naših 29 poena u kontranapadu. Predstoji nam meč protiv Breše, da pokažemo još bolju igru i da dobijemo. Hvala navijačima koji su večeras došli, očekujem da će u sredu biti puna hala i da nas podrže, da dobijemo tu jako važnu utakmicu“, rekao je Tomić.

Na pitanje da prokomentariše činjenicu da se Dobrić za deset minuta nije postigao nijedan poen, Tomić je odgovorio uz osmeh.

„Dobrić je bio najbolji na terenu“.

S. D.