Zvezda pobedila Tiranu i prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Ostavite komentar


  1. ,,Naravno da neću navijačima da zagadim ovu pobedu i prolaz ali jedno je jasno- Dejan Stanković apsolutno pojma sa trenerskim poslom nema i doveden je u Zvezdu da ne bi gluvario na ulici. On samo vaćari na to što je bio veliki igrač i prodao je nekome priču na neki kvazi italijanaski šmek, sa tim frazama i kozerijama. Pa, čuš, bre, pa Mister, bre! I ono malo što je Milojević uspeo da izgradi, ovaj trener-naturščik će kao Huni i Avari da sruši, jer onako kao što on postavlja taktiku, pa tako i baba Kurana može da je postavi. Dečko je potpuni amater, za sada ima više sreće nego pameti, ali kad se jednom pojavi iole ozbiljniji protivnik koji će na keca pročitati ovu neznalicu, biće mamika hvata me panika.“
    Preuzeto sa fejsbuk stranice Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

  2. Više sreće nego pameti… Olakšavajuća okolnost je bila što je tim Tirane na tehničkom nivou malo bolje amaterske ekipe. Borjan je ponovo spasio utakmicu a Katai nije ni za klupu. Ukoliko se nešto ne promeni u timu, treće kolo će najverovatnije biti kraj Zvezdinih kvalifikacija.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.