Zvezda treći put o isti kamen

Odjeci večitog derbija i plasmana crno-belih u finale Kupa

Ostavite komentar


  1. Lep tekst, ali ujedno i nepotreban, barem ovoliko dugacak. Kod nas je celo prvenstveno namesteno. Jos se u avgustu znalo, zvezdi kruna, partizanu kup. Ali svaka cast novinarki na trudu da koliko toliko to prikaze kao zanimljivu temu.

  2. Može li u naslovu teksta da stoji pobednik, a ne uvek zvezda. Hvala unapred na korektnom sportskom izveštavanju, tj. na fokusiranom i objektivnom pristupu, bez navijačkih aberacija! Na stranicama ovog medija, svi čitaoci to očekuju.

  3. Ovaj tekst kao da je pisao neko iz Zvezde.Zaista neprijatno iznenađenje pa i razočarenje, da se Zvezda abolira, brani i pravda ovde. Ovde, gde bi trebalo da je istina primarna, ovde gde bi trebalo pisati o Zvezdi kao Nacionalnom projektu i milionima državnih para bačenih u taj klub. Mogu da razumem da je autor teksta razočaran rezultatom i nemoći svog voljnog kluba, ali dužnost i obaveza jednog novinara, posebno ovako uvaženog lista, je profesionalnost i objektivnost kao i istina, a istina je da je Partizan bolji, ne samo u debijima. Istina o kojoj treba pisati je zašto Zvezda tako „dominira“, zašto joj sudije sviraju toliko penala pri rezultatu 0:0, zašto se upumpava toliko novca, zašto se Partizan blati u medijima… Pobedniku pripadaju lovorike, pa zato pobednik ima prednost u pisanju, dakle treba pisati o pobedi:kako je izvojevana, taktici trenera,igračima koji su presudili meč…a ne da ceo tekst bude zapravo samo lajt-motiv aboliranja zvezdinog poraza. Naravno, sve ovo bi trebalo da važi ako se radi o pravom sportskom tekstu, analize jedne utakmice, prenošenja činjenica sa terena… ali se bojim da to nije slučaj, već ispada da čitamo emotivni monolog razočaranog navijača poraženog kluba!!!

    1. zato sto se ti sad pravos lud i ispravljas krivu drinu,a nisi to radio pre svega ovoga kad je neko drugi bio drzavni,nacionalni projekat …propali

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.