Zvezda ubedljivo poražena od Totenhema

Ostavite komentar


  1. Kako bese izjava trenera,do juce…?? I ne objaviste prorocki komentar…? Da se ne zamerate…

  2. Opasan tenk crveno- belih: tamo 5 plotuna a ovde 4 !!! Da probamo sa mozda nekim topom?

  3. Iako sam „rodjeni“ zvezdaš moram priznati da danas imamo trećerazredni tim. Dobar fudbal u Srbiji ne postoji već decenijama a sumnjam da ćemo se ikada više nositi ravnopravno sa timovima Ebrope!

  4. Nema tu milosti, ako igraš u nameštenoj ligi i svi ti čine usluge dođe sve na naplatu. Ovo je dobar rezultat trebalo je biti 8:0. Mislim da je vreme da Vučić dođe za trenera svog kluba jer on stvarno zna sve i u sve se razume.

  5. Bitno je da imate taktiku za novinare i da se bavite politikom a što su vas napumpali 9:0 ukupno to bas ali bas „nema veze“!Kad čovek bolje pogleda i šta će da radi novinar na vašaj konferenciji (smeh)!

  6. Da li nekom smeta što se ovo fino četničko društvo i dalje označava crvenom zvezdom?

  7. AV nije zvao nekog igrača Zvezde, da mu da savet??? Verovatno je zaboravio – izgleda opet nije uzeo terapiju!!!!

  8. Ma ne zvezda je pobedila. Nije 5:0 kao Djurić na Kosovu nego 4:0. Totenhem je imao mnogo sreće (komentator RTS-a, javnog servisa za dezinformisanje i zaglupljivanje Srba). Ipak je komentator Saša Matić. Državni projekat je ipak moralni pobednik, a u Srbiji morala nema.

  9. Dragi nam gosti,ipak imaju ono malo duse.Nisu hteli da dvocifreni broj udje u novu istoriju zvezdinog jada i bede.

  10. Hoće li sad Zvezda da nam vrati naše pare (preko računa i bez računa kao što reče Čović) koje im je Veliki Vođa onako galantno ustupio? Možda bi tako bilo još nekih 5.000 din za nas penzionere pred “izbore“?

  11. Nekorektno je pomesati jabuku sa kruskom! 1952 na olimpijsdi ( onda sü igrali najbolji a ne a materi ) igrali Jugoslavija i Magyarska u Finalu sa cuvenim imenima kao Bobek Mitic Zebec Cajkovski ec odn Puskas Kocsis Bozsic ec iz jakih domacih timova ! Danas Magyarski , Sirbski Hrvatski timovi sastoje iz svojih narastaja a zapadnjaci pokupe sve u svetu sto vredi i onda Se cudimo da nemamo nikakvih sanse protiv tih multikulti timova iz Njemacke Engleske Spanien Italije Treba,o bi kao u Hokeju uvesti “ B“ smpion ligu ispred Eu lige ! U Bayeru npr.ima max samo
    3-4. Njemaca .!

    1. Za Totenhem je sinoc igralo 6 igraca sa engleskim drzavljanstvom, za Zvezd 6 sa srpskim. Totnm je klub u privatnom vlasnistvu, Zvezda je narodna institucija.

  12. A bre avave malo je jedan nacionalni stadion za beograd napravi odma dva i za c.zvezdu i partizan nemoj da štediš diži cene poreze udri po penzijama znaš ti već kako treba. Mnogo smo jaki…ko u fudbalu…eeeee

  13. 6:6 ! Ocito nisam bio dovoljno jasan! Sustina je o tome da spomenute drzave prodju svojih Talente da financiraju Klub bez gledalaca( izuzev Derby ) a bogati kupuju za Sume pojedinik igraca koja odgovara god. budzetu Serbije! . Magy. Hr klubovima ! Stadions u Bl Stalno sü rasprodati sa malim izuzetkom sa 40-80.000 gledalaca ! U Zgd npr,na utakmicima izuzev sa Hajdukom br. gledslaca u Proseku 5-6.000 ili manje! e Sada usporedbimo jabuku sa kruskom ?!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.