Tomane i Žander ugasili Zvezdu

Crveno-beli primljenim golom u 87. minutu iz neshvatljivo skrivljenog penala "poklonili" Olimpijakosu evropsko proleće u Ligi Evrope

Ostavite komentar


    1. Bas bi bilo steta da je prosao klub koji igra najgori i najdekadentniji fudbal u Evropi. Ipak je na kraju pravda pibedila, a rezimski mediji u Srbiji naricu i lelecu , kaobi onaj reporter rts- a sinoc.

  1. Pa svi smo pevali kao ludi. posle neverovatnog 1:0! I igraci i trener i navijaci i piloti, svi. Objektivno, taj rezultat je za nas cudo! S a m o jedan gol primili!!! Molim ostavite trenera, mozda je nasao neki sistem , krenulo ga…

  2. Ko veruje Grcima i Rusima, nece daleko… Obecali nereseno, akd – cvrc! Nema na njihovo more, kopajmo to Panonsko vec jednom, da se ne brukamo jedini bez postene bare bre! Zato Zvezda tone.

  3. Svi napolje! Tu mislim i na crvenu i crnu bratiju u srpskom fudbalu!

  4. Prestanimo više da dovodimo te strance u naš fudbal. Koliko smo naših talentovanih momaka upropastili tim dovođenjem netalentovanih i loših stranaca, a uspeli smo da upropastimo i takve fudbalske veličine kao što su to fudbalski timovi Zvezde i Partizana. Setimo se samo šta su ti fudbalski timovi značili u svetu fudbala ranije, kada nije bilo pomisli o dovođenju stranaca. Ugledajmo se na današnju odbojku (muškarci i žene) gde nemamo ni jednog stranca u timovima a na vrhu smo sveta.

  5. Polako sve dolazi na svoje mesto. Mafija dovodi u naše klubove islužene strance i tako pere pare. Garantujem da u omladinskim školama naših najvećih klubova ima bar po 10 klinaca koji su bolji od stranaca koji su prvotimci u Zvezdi, Partizanu, Vojvodini, … Ali nisu na spisku Faljija Ramadanija, Radojice Božovića, Mateje Kežmana, Ranka Ostojića, … Kokezijada se nastavlja.

  6. Olimpijakos je zaslužio da ide dalje svojim utakmicama protiv Bajerna i Totenhema. Ovi tenkisti bolje da su napravili bunker, podmornicu ali realno, nisam stručan. Da postoji Evroazijska liga šampiona, ubeđen sam da bi dočekali proleće, proleće u Biškeku. Malo je ono, da pobedi Olimpijakos iza kojeg stoji, tj čiji je vlasnik, samo jedan grčki brodovlasnik dok je iza volim Zvezdu, volim sve što vole mladi, stajala cela država ali jbg, takav je sistem. Ovo je vrh.

  7. Dugovi su došli na naplatu. To je bolno kad plaćaš, kad dobijaš raduješ se. Iako sam „Zvezdaš“ laknulo mi je. Dosta više bruke!

  8. Nema ovde nikakvih snova. posle onakve pobede Zvezde u Beogradu, iz dva u jedan, bilo je jasno da se igra tri za tri. Ovde je jedino naivčina ispao Vučić, koji je organizovao put u Grčku, kako bi gledao veličanstven uspeh njegove zvezde. Pokazalo se da je veći mangup od njega Terza. Ubaciti igrača, koji ne igra na tom mestu pet minuta pre kraja i da uhvati loptu rukom je samo nalog trenera. Zašto Marin, koji je šutirao penale, nije šutirao. nije čovek hteo da se bruka. Moj Vučiću, preveslao te jedan Terza a ti hoćeš da budeš državnik.

  9. Očigledno prodata utakmica. Koji profesionalni fudbaler može da onako igra rukom u jedanestercu. A koo uopšte može da kupi takvog igrača i uvede ga u igru na kraju ovako važne utakmice. Sada će svi da se razidju, podele pare, a nama će da predlože da se od penzija odvoji novac za izgradnju brojnih stadiona na kojima će neki novi probisveti da prodaju drogu i utakmice.

  10. Glavni krivac za poraz Crvene zvezde je trener. Tri utakmice 12 primljenih golova ni jedan dat. Samo trii grača mogu da igraju u zvezdi i to su svi iz odbrane. Ostalo su obične prišipetlje. U dobro organizovanom timu se zna ko izvodi penal, ko menja kapitena kada iz nekog razloga mora da napusti igru a u ovom timu se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Plaćaju navijači koji još uvek dolaze da gledaju ovu bruku od tima!

  11. Pogledajte bolje kako je izgledao nesrecnik kada je trebalo da udje u igru i njegove reakcije u par napada Olimpijakosa , pre i posle penala. Pametnom dosta…

  12. Svrstava sam vas list u ozbiljne listove, ali posle ovakvog vaseg teksta ….

    Bratski klubovi, bratski dogovor ko ide dalje. Nigde nema komentara o utakmici snimaka itd. I navijaci ne komentarisu.

  13. Pa svega jedan u nasoj mrezi. Borjan se jos jednom nadmudrio protivnika, uvek u suprotan ugao leti ko leptir! To majstore,majstore! Spasao si nas, zato te i zovu „Cvajcarac“( izbusen ko sir), ali mozes ti jos i vise!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.