Beč kao treći najveći srpski grad

Statistika pokazuje da u Austriji živi preko 120.000 srpskih državljana

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Мало је то. Колико одлазе за ту Аустрију, нема их испод пола милиона.

  2. U Austriji 17,1 % stanovništva su stranci.
    U zatvorima u Austriji 54% su stranci.

  3. Možda grešim, većinu tih „Bečlija“ čine manje obrazovani Srbi, koji slabo ili loše govore jezik, rade jednostavne, slabo plaćene, poslove a vikendom idu u srpske klubove na tursku turbo-folk muziku i obeznanjivanje od alkohola. Kad dođe vreme odmora, rentiraju neki skup auto i onda paradiraju po svom selu, glumeći uspešne biznismene, dok ne dođe vreme da se vrate svojoj metli u Beč.

  4. S obzirom da u Nisu živi veliki broj studenata koji tu uopšte i nemaju prijavljenu adresu, a i ljudi generalno žive prijavljeni negde drugde, mozda Niš i nema toliko veliki broj stanovnika. Ne računam opštinu, nego Niš kao Niš.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

22. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.