Blumberg: Rusiju „dele sati“ od bankrota zbog sankcija Zapada

Ostavite komentar

 1. Oduzeti ogromna sredstva Rusije i proglasiti da ona ne moze da servisira svoje dugove je dno dna Amerike. I sve zbog tricavih 100 miliona.

 2. Pa ljudi moji, ko još veruje ovim glupostima Bloomberga?
  Samo EU dnevno plača Rusiji milijardu evra za gas. I sada treba Rusija da bankrotira zbog zarade koju ostvaruje u 2,5 sata??
  Dosta više tih mokrih snova momaka sa Wall Streeta.

 3. E i baš ih briga za vaš bankrot,isto je i USA bila pre dve godine ali naštampali 2 bilijarske i za sada im je sve ok.

 4. Rublja nikad jača,ekonomija stabilna,cene miruju,a ovi jadnici najavljuju bankrot?!!
  Ahahahahahaha….

 5. Nebuloza, pa banrotirace poverioci ako ne dobiju novac na vreme a ne Rusija koja ima novca. Poverioci da zahvale Bajdenu, Zelenskom,Dzonsonu i Ursuli na tome.

 6. Ovakvu glupost moze samo usRa da smisli..ne da Rusiji licencu da plati dug od 100miliona a zamrzne joj 300milijardi…hahaha bankrot pred najvecom staparijom bezvrednih para…cirkus kao na farmi? Da su Rusi pametni pa da sami proglase bankrot zbog sankcija a za naplatu svojih para posalju par raketa i lise nas kretena bar za neko vreme…A sta vas mislilac Canak kaze kako ce Rusija proci…

 7. Smesno. Zaplenis imovinu, zamrznes sredstva. Onda uvedes da ne mogu da koriste SWIFT I ne mogu da rade transakcije. Pa onda kazes nemaju da plate. Platice u rubljama. $ postaje sve bezvredniji.

 8. To,da li je Rusiju briga ili nije,da li ce vracati svoje dugove,videcemo u narednim danima.Nisam siguran da je ovo pametan potez USA,jer gura Rusiju preko granice izdrzljivosti.

 9. Kada Rusima vrate sve oteto, onda ce Rusi platiti dugove.
  Fer, zar ne?

 10. SAD je takodje bila duzna mnogim drzavama, ali im nikad nisu isplatile jer su ih vojno unistile?

 11. Cifra duga je smešna u odnosu na njihov mesečni priliv od prodaje energenata. Zapad je zabranio bankama da od Rusije primi novac za izmirenje ove dospele rate duga. I nama su takve stvari radili. Baš su sitni pakosnici.

 12. To su obične gluposti koje stvaraju oni koji nemaju i neznanju šta pametnije da rade

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.