Borelj:EU zabrinuta da će Rusija delovati u susedstvu i uplivati na Zapadni Balkan

Ostavite komentar

  1. Mene zanima ako iko zna da mi pojasni: ako postoji zapadni Balkan,gde se nalazi istočni? Severni juzni? Hvala

  2. Nema Putin vremena da se bavi Balkanom. On je svojom osionošću ušao u nešto što neće preživeti, prevelik je zagrizao zalogaj, zbog uverenja da je vojno najmoćniji na svetu, što nije tačno. Invazijom na Ukrajinu je potpisao sebi političku smrt. Dakle, neće se nikada izvući iz Ukrajine kao pobednik. Era Putina je završena. Rusija mora i postaće demokratska zemlja.

  3. Sad se češete, i brinete sasvim opravdano a problem Balkana ste mogli odavno rešiti prijemom u EU. Vama treba radna snaga, dobili bi ste kvalifikovanu radnu snagu, i stabilnost na Balkanu. Umesto toga, vi ste „uvezli“ izbeglice sa bliskog istoka. Radi se ukupno o cca. 12 miliona stanovnika koji žive na zapadnom Balkanu, koje ste mogli izdržavati taman i da ništa ne rade.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.