Dodik o protestima: Vlast i policija bili isuviše korektni, američki policajac puca u čoveka 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je misli da su vlasti i policija u Srbiji bili isuviše korektni tokom prošlonedeljnih protesta u Beogradu i drugim gradovima širom zemlje.

„Gledajući rušenje i nasilje u Beogradu, mislim da su vlast i policija bili isuviše korektni. Za svaki napad na policajca trebalo je uzvratiti žešće. Američki policajac puca u čoveka za kog sumnja da je pretnja za njegov život“, kazao je Dodik za dnevnik „Politika“.

Govoreći o pregovorima Beograda i Prištine koji su nastavljeni u Briselu, Dodik je rekao da za to predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da ima apsolutnu podršku Srbije.

„Vučić mora da ima apsolutnu podršku, koja bi ga još više obavezivala, a ne da se suočava sa stalnim napadima kako želi razgraničenje, a možda baš oni koji ga napadaju priželjkuju tako rešenje, pa prave tu vrstu atmosfere“, ocenio je Dodik.

Dodik je rekao da je uveren da nema „boljeg branioca srpskih interesa na Kosovu“ od Aleksandra Vučića.

„Pregovarači iz Beograda, s Vučićem na čelu, sigurno neće učiniti ništa na štetu kratkoročnih ili dugoročnih intersesa srpskog naroda i srpske država“, kazao je Dodik.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

22 reagovanja na “Dodik o protestima: Vlast i policija bili isuviše korektni, američki policajac puca u čoveka”

  1. Ništa ti nisi bolji od tvog mentora Vučića.
    A kad kažeš da u Americi policajac puca u ljude, da li si mislio na to kako je u tvojoj državi ubijen David i nikom ništa?
    Moj, baja, zaslužio si da ti se svašta kaže, ali mi obični ljudi mnogo više vodimo računa šta pričamo, nego vi tzv. političari, koji ni p nemate od političara, ngo ste se jakim laktovima i prefriganošću dokopali tih funkcija.

    • Čovjek je rekao da je policija blago reagovala na rušenje grada i napade na život i zdravlje policajaca. To je činjenica. Pusti šuplju priču. Ovo je više kritika na rad policije nego podrška AV. Beograd je i naš grad i treba da bude siguran od siledžija svih boja.

  2. Baš tako, a slično je i u Španiji , Francuskoj, VB…Međutim, tamo policija prvenstveno tuče provokatore, one koji su najodgovorniji za rušenje, ne tuče one koji ne pružaju otpor pri hapšenju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.