Evropski parlament pozvao zemlje da prekinu odnose sa grupom Vagner

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Amerikanci imaju više privatnih vojski od bilo koga u svetu. Pljačkanje nafte u Iraku obezbedjuje im privatna vojska „Akademi“ , u Africi imaju , takodje, privatne vojske . Ali, sve što je rusko, to im smeta. Demokratija zapada.

  2. Normalno je sto to radi EU,jer ovde nije rec dali odredjene kompanije koje se bave tim poslom rade dobro ili lose!Ovde je prosto rec o pokusaju izbacivanja sa trzista odredjenih kompanija,da bi dosle druge u ovom slucaju iz EU!Naravno da penzionisani generali,politicari u GB,Fr,i ostalim zemljama EU imaju privatne kompanije tog tipa,kao i njihove kolege iz USA i Rusije!Poenta je kao uostalom i uvek NOVAC i PROFIT!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.