Gas i rublje: Putinov „pametan šahovski potez“

Ostavite komentar

  1. Smešno je kad se pozivaju na ugovore, a pre toga su prekršili svaki ugovor politickom voljom. Videćemo ko blefira.

  2. E vidite, kome god nije jasno kako funkcionise zapad? Prvo prave dar mar po citavom svijetu a onda kad im neko odgovori istom mjerom pozivaju se na medjunarodno pravo i ugovore!

  3. E pa to u eurima i dolarima je mogli pre bune hteo je da kaze moze i u zlatu inace ce biti cupkanje na kolenu i cvokotanje zubima na zimu

  4. Samo štampaj evro kao ameri dolar, a pose eto toalet papira. Ionako ga više nema u švablendu prazni radovi za ser papir, jestivo ulje, šećer,brašno..

  5. Да је ЕУ данас Јељцин и цена гаса из Русије као деведесетих тј скоро џабе, где би им био крај у економском просперитету.

  6. Nemci bi da plaćaju u evrima na specijalne račune, pa kad se sankcije završe da omoguće Rusiji da preuzme te pare.
    Ovako razmišljanje je svojstveno idiotima. Rusi su glupi pa će da poklanjaju gas. Nedelju dana bez gasa i Evropa je u histeriji. Već se zatvaraju čeličane jer nema dovoljno struje. A šta će biti kada ne bude više gasa i nafte. Što bi se reklo Hejsel.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

7. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.